Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2ΕΛ

Όμορφα μπουκάλια για το τραπέζι σας:
Classic EVOO Σειρά Classic 

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης που η οξύτητα του δεν υπερβαίνει το 0,4%. Η σκούρα απόχρωση του γυαλιού λειτουργεί προστατευτικά αποτρέποντας την αλλοίωση του από την επαφή με το φως. Διατίθενται σε γυάλινες φιάλες των 250ml, 500ml, 750ml και 1lt. Όσον αφορά την ετικέτα, υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στην λευκή σταγόνα και την νέα μαύρη πολυτελή έκδοση.
Η γυάλινη φιάλη των 250ml διατίθεται επίσης με πώμα spray.

Σειρά Elite

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης που η οξύτητα του δεν υπερβαίνει το 0,4%. Το ιδιαίτερο Ιταλικό ντιζάιν προσφέρει μια ιδιαίτερη αισθητική για τους πιο απαιτητικούς. Διατίθενται σε γυάλινες φιάλες των 250ml, 500ml, 750ml και 1lt. Όσον αφορά την ετικέτα, υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στην λευκή σταγόνα και την νέα μαύρη πολυτελή έκδοση.

Η γυάλινη φιάλη των 250ml διατίθεται επίσης με πώμα spray.

Elite EVOO

Βολικές συσκευασίες για την ιδιωτική ή την επαγγελματική κουζίνα σας:

Ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο από τη Ζάκυνθο Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης που η οξύτητα του δεν υπερβαίνει το 0,5% σε λευκοσιδηρά δοχεία των 3lt και 5lt
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης που η οξύτητα του δεν υπερβαίνει το 0,4% σε λευκοσιδηρά δοχεία των 250ml, 500ml και 1lt  2EL Tin
 Organic 2EL Σειρά Organic

Εξαιρετικό παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης χαμηλής οξύτητας (>0,4%) από ελιές Κορωνέικης ποικιλίας, για καταναλωτές που επιλέγουν βιολογικά προϊόντα. Διατίθεται σε γυάλινες φιάλες των 500ml.